lördag 8 januari 2011

så nu är jag duschad & klar, fortsätter med nya tips till er..


Kom i form:

 Här är 8 snabba tips som gör dig redo för beach 2010, börja nu!
1. Sov ordentligt, minst 7-8 timmar varje natt, för lite sömn drar ner ämnesomsättningen och du känner dig mer hungrig än normalt.
2. Rensa kroppen med en tredagars juicedetox, snabb och effektiv rivstart för att komma i form.
3. Drick isvatten, det kalla vattnet gör att du bränner mellan 17 till 25 kalorier per glas.
4. Motionera, välj vad som passar dig, jogga, dansa, gå på gym minst 2 gånger i veckan, promenera en halvtimme varje dag.
5 . Byt ut kaffet mot grönt te, det minskar suget efter sötsaker och innehåller massor med antioxidanter.
6. Börja alltid dagen med en hälsosam frukost, fullkornsbröd, grekisk yogurt, frukt och havregrynsgröt innehåller fibrer och näring som håller dig mätt länge.
7. Skrubba bort celluliterna, torrborsta låren och rumpan varje dag innan du hoppar in i duschen och avsluta med en cellulitcreme.
8. 100 situps om dagen, gör det var som helst när som helst, det tar inte många minuter och du kommer få snyggaste magen på stranden.

Anioxidanter



Boosta huden med acaibär!

Supernyttiga bäret acai från Brasilien är sprängfyllt med antioxidanter som skyddar både mot åldrande och sjukdomar. Hudvårdsmärket Kiehl´s nya Acai Damage-Repairing Serum innehåller 100% naturliga ingredienser varav 10% är acaibär, serumet slätar ut och ger massor med näring och fukt till trött hud.

Alla har vi ringar under ögonen. Ibland beror det på trötthet, andra har helt enkelt ytliga blodkärl. Oavsett vad det beror på är det inte något som är kul att ha, speciellt när vi redan är vinterbleka.

face
Potatisar!
Ska du på fest ikväll och har mörka ringar under ögonen som du måste få bort snabbt? Då ska du skiva två tunna skivor av potatis och lägga dom över ögonen i tio minuter. Potatisen innehåller ett enzym som gör huden ljusare. På tio minuter kommer ringarna att ha blivit ljusa och du slipper oroa dig över dem.

Börja med att tvätta bort sminket
Vi förstår nog inte hur viktigt det är att tvätta bort vårt smink på kvällarna. En lång dag på jobbet eller en utekväll som slutar på morgonkvisten kan ofta leda till att man somnar med ett otvättat ansikte. Det är det lättaste sättet att få ögoninfektion och för att förhindra detta så är det smart att ha ansiktsservetter vid sängkanten. Man kan snabbt rengöra ansiktet och vakna fräsh och pigg utan stora ringar under ögonen.

Drick vatten
Vatten är det som rensar kroppen och som är viktigast för hudens återfuktning. Är dina ögon torra och trötta är vatten din räddare. Man ska dricka runt 1-2 liter vatten per dag för att kroppen ska få tillräckligt med vatten.

Koffein
Koffein har en bevisad effekt att strama upp vår hy. Lägg svarta tepåsar som är fuktiga och kalla under ögonen och låt ligga 5minuter så kommer hyn att strramas åt och små trötthets rynkor kommer att försvinna så småningom. Om du inte tycker att det är fräscht med tepåsar så kan du köpa vanlig ögonkräm som innehåller koffein.

Hemorrojdsalva....hmmm!
Hemorrojdsalva är ett gammalt modellknep vi har hört om förut, men det fungerar faktiskt. Salvan innehåller fenylefrin vilket är ett ämne som förebygger och krymper blodkärlen och motverkar svullenhet! Perfekt för dig som har blå ringar under ögonen. Ta lite salva under ögat men se upp så du inte får det i ögat!

Köp en ny ögonkräm
Gå till ditt apotek eller den affär där du handlar krämer och fråga efter den nyaste ögonkrämen. De nyaste innehåller nämligen mineraler och växtpreparat som motverkar pigmentation runt ögonen och lämnar den återfuktade, släta, pigga och fräscha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar