lördag 8 januari 2011

lördagsfin

det är ju trots allt lördag idag & jag hoppas det blir en liten utgång ikväll...
här kommer lite fest-fina-tips..

kate
Har du också undrat hur kändisarna alltid lyckas ha så perfekt hy? Svaret är faktiskt inte bara bra gener utan självklart får de hjälp på traven med smink.
1. Överdriv inte:
Det är nästan ingen som behöver foundation i hela ansiktet. Ta helt enkelt bara ett tunt lager där din hud är lite ojämn i färgen.

2. Testa fuktkräm:
På vintern blir hyn extra känslig på grund av kylan. Det finns gått om så kallade tinted moisturiezers som återfuktar och samtidigt ger färg och är ett bra alternativ till vanlig foundation. Ett bra budgetfynd är Aco:s färgade hudkräm.

3. Applicera rätt:
När du ska lägga foundation börja alltid från mitten av ansiktet och arbeta utåt. Glöm inte käklinjen och att tona ut ner på halsen. Annars kan det lätt se ut som om du har en mask på dig.

4. Dölj mörka ringar:
För att neutralisera de blåaktiga ringarna under ögonen ska du använda en gul eller orange concealer. Face har en väldigt dryg variant som håller länge.

5. Våga bronzer:
De flesta av oss använder bara bronzingpuder på sommaren, men det fungerar faktiskt lika bra på vintern. Använd en stor borste och borsta lätt över ansiktet. Applicera där du normalt sett skulle bli solbränd: näsan, kindben och panna.

6. Använd en primer:
Många undrar vad man ska ha en primer till. En primer jämnar ut huden så att när du sedan lägger din foundation sitter den bättre och jämnare. Speciellt när det är kallt och hyn blir torr kan det här vara en bra idé för annars finns en risk att sminket lägger sig i de små vecken som finns i ansiktet.

7. Highlighta:
Att använda en highlighter kan ge extra lyster till ditt ansikte och framhäv dina bästa drag. Ta lite på tinningarna och högst upp på kindbenen.

Bästa frisyrräddarna

Alla har vi emellanåt riktiga ”bad hair days”. Dagar då håret liksom lever sitt egna liv. Men det finns faktiskt några saker du kan göra för att slippa sådana dagar.

Flätan
När inget annat hjälper fläta håret. Det är supersnyggt och trendigt. Du behöver inte nöja dig med en vanlig fläta, Testa att fläta flera flätor och samla ihop dem bak på huvudet, eller varför inte ha heidi-flätor? Bara fantasin sätter stopp.

Torrschampoo
Hur vi någonsin kunde leva utan denna produkt tidigare är ett mysterium. Perfekt för att dölja ett fet hårbotten eller bara för att få lite mer volym. Spraya sparsamt och massera in. Finns i alla prisklassar från en femtiolapp och uppåt.

Knuten
Säg att du ska på fest på kvällen men inte hinner fixa håret. Sätt upp håret i hård knut under dagen. När kvällen kommer släpper du ut håret och du ha ett vågigt och volumiöst hår.



flator
sss
lite fint smink på detta & saken är klar... ha en riktigt bra lördag!!
puss puss 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar