måndag 10 januari 2011

mer beautytips!

här kommer fler beautytips, håll tillgodo!!

Pigga upp ögonen med en vårdandande ögonkräm.
Efter en väldigt lång vinter kan ögonen behöva ett extra lyft, Eyliplex-2 från Good Skin Labs är en ny produkt för huden runt ögonen och ska effektivt trolla bort mörka ringar och trötthetstecken. Förpackningen består av två olika produkter, Fast-Acting Day Gel som används dagtid och stramar upp och slätar ut huden samt Long-Lasting Night Balm som reparerar och vårdar under natten.


Kyla och torrt klimat sliter på håret som både är torrare och mer känsligt på vintern. Schawartzkopfs nya hårvårdsserie Gliss Shea Cashmere ska reparera och ge näring till torrt och slitet hår samt bygga upp styrkan i hårstråna. Produkterna är baserade på naturliga råvaror och innehåller bland annat sheasmör och kashmirprotein som har vårdande och mjukgörande egenskaper.

Så motverkar du stora porer

Det är ett ganska vanligt problem med synliga porer. Till viss del är det också genetiskt och inget vi kan göra så mycket åt. Men det kan också bero på andra orsaker som du själv kan rätta till.

En av orsakerna till stora porer är orenheter i huden. Smuts och olja tränger in i huden och förstorar porerna. För att få bukt problemet gäller det att hålla huden ren. Tvätta ansiktet varje kväll med en skonsam rengöring för att få bort smutsen som kan fastna i porerna.. Du kan också använda en peeling, som är mycket effektiv att hålla porerna rena. Men använd inte peeling i ansiktet mer än en gång i veckan.
En annan anledning till synliga porer kan faktiskt vara att din hy är torr. Torr hy gör att porerna ser större ut. Använd en fetare ansiktskräm i ansiktet så kommer det snart bli bättre.

lauren-conrad-leaves-the-hills
Lauren Conrads hår är ju ganska fantastiskt. Hennes bästa tips är att minst en gång i veckan ha en inpackning som får verka under minst tio minuter.
“Mitt hår är har färgats så mycket att det är nödvändigt med inpackningar för att reparera skadorna. Ett annat tips om du inte har små mycket tid att fixa håret är att spraya lite saltvattenspray och krama in i håret efter duschen. Låt det sedan självtorka och du har naturliga vågor på plats.”


Lancômes bästsäljare anti-age serumet Génifique har fått en uppföljare i form av en kombinerad ansiktskräm och serumprodukt. Spara några minuter på morgonkvisten med nya Génifique Cream Serum som både är ordentligt fuktgivande och motverkar åldrande, smidigt med allt i en flaska.

De bästa skönhetsprodukterna är inte alltid de dyraste!
Känns plånboken lite tunn så här i början av det nya året, då kanske dessa skönhetsknep kan vara värda att testa. Till torra fnasiga läppar fungerar vanlig naturlig honung lika bra som ett läppbalsam, honung mjukgör, vårdar och ger en fin glans till läpparna och finns i de flestas skafferi. Preparation H är en hemorojdsalva(jo ni läste rätt), men funkar alldeles utmärkt till att släta ut huden i ansiktet och dämpa påsar under ögonen, salvan används för övrigt flitigt av Hollywoodstjärnor!

Något som verkligen ska göra underverk för slitet håret är Maroccanoil, en stor favorit bland stjärnor som Salma Hayek och Debra Messing. Maroccanoil är en olja som absorberas av håret och gör det mjukt och glänsande, oljan bygger även upp skadat hår och förnyar cellerna. Nyfiken på att testa? Finns att köpa på Amazon.com för 39 dollar.

nu fick ni en del att gå igenom..
vi hörs om en stund igen, puss puss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar