torsdag 13 januari 2011

visionboard

ett av mina nyårslöften 2011 är att skapa mig min egen visionboard..
Vet inte om ni vet vad det är?
Ska förklara!
 Det är en tavla där man sätter upp t ex. bilder, mål m.m.
 Varför?
 Jo, om det är något du riktigt vill ha eller ska hända i ditt liv (till en början så måste det ju vara realistiska saker) sätter du upp det på din "tavla".
 Kolla på sakerna varje dag. Jag lovar, till slut inträffar det!

 
- Att skapa en visionboard är precis som att skaffa en mentor. Du vill bli en stor cellist? Umgås med en stor cellist.Vill du bli rikUmgås med rika människorDu vill bli inflytelserik och ha en kraftfull positiv inverkan på världen? Umgås med människor som gör just  detta. När du skapar en visionboard bygger du bokstavligen en bild av det liv du skulle vilja leva. Det blir din mentor till livet och med tiden kommer det bli så du önskar. Tänk också på två saker; positivitet och passioner. Vad älskar du att göra, vem skulle du älska att vara och vad driver dig?

Vad är det vanligaste misstaget man kan göra när du skapar en visionboard? - Det finns två. Begränsa inte ditt val av bilder till vad du tycker är "rimlig." Oroa dig inte om vad som är rimligt. Ingenting är rimligt. Livet är mirakulöst, så låt fantasin flöda.  Gör inte heller en visionboard som du sedan lägger undan i en låda. Det är den ständiga dagliga kontakt med visionboarden som gör att bilderna påverkar ditt undermedvetna. Ha den i din närhet inom synhåll så ofta du kan!

dessa råd kommer från författaren till boken "The vision board book", John Davidmann.

det finns även appar till mobiltelefonen som hjälper dig att komma i gång med din Mindfulness..
http://www.psykologifabriken.se/tag/vision-board/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar